Effektiv(a) mentorálás neked

Már unod egyedül a bűvészkedést a vállalkozásoddal?
Hagyd a varázspálcát és vedd kezedbe a Mentorpogramot, legyen saját Marketing Designered!

Csak 119 000 Ft/hó, amiből 69 000 Ft-ot levásárolhatsz!
Igen, jól hallottad, ez egy olyan befektetés, ami tényleg megtérül. És ráadásul mindenre 25% kedvezményt kapsz! Na, de mi is az a minden?

119 000 Ft / month for 3 months

Minden:

 • Konzultáció: havi 4×30 perc vagy 2×60 percben (katt IDE, ha érdekel mit viszek neked ezekbe. Utána gyere ide vissza, ne kódorogj el!)
 • Grafikai munkák: itt folyamatokban tervezzük a vizuális anyagokat. Nem csak egy bannert/plakátot/roll upot kapsz, hogy aztán csalódottan konstatáld, hogy na ez se működött. Figyelünk a hirdetésekre, a vásárlói útvonalra, ami hozzád vezet. Hol van elakadás, tesztelünk és változtatunk, ahol kell.
 • Weboldal szerkesztés: webdesign, fejlesztés, optimalizálás – te álmodd meg, delegáld ki és mi megvalósítjuk!
 • Design: figyelünk, fejlesztünk, ötletelünk, megvalósítunk. Egy design diktátor vagyok. Ha a Coca-Coláak bejött a következetes márkaépítés, neked is jó lesz.
 • Kódolás: az álmaid programozó csapata, aki mindent megold – még a legbonyolultabb kódokat is.
 • Integrációk: összekapcsoljuk a rendszereidet, hogy mindened egy helyen legyen és gördülékenyen működjön!
 • Technikai beállítások: Email összeomlik? Bővítmények összeakadnak? Ne aggódj, mi mindent helyrehozunk!
 • Társas vállalkozói támasz: nem csak szakértőket kapsz, hanem igazi vállalkozó támaszt, ahol mindig van kinek elmondani az örömöd vagy éppen a bánatod. Holisztikus szemlélet.
 • Szuperkedvezményes hozzáférés fizetős WordPress pluginekhez: ElementorPRO és minden kiegészítője, LearnDash-tanfolyami rendszer, időpontfoglaló, Webshop kiegészítők.
 • Fizetős Adobe Stock fotók, vektorgrafikák.

Ez nem egy egyszerű szolgáltatás, ez olyan együttműködés, ahol a kreativitás, a technológia és a vállalkozói szellem találkozik. A csapatunkban van sales szövegíró, grafikus, marketinges, senior back end programozó és én.
Legyél te is részese ennek a fantasztikus utazásnak és vedd át az irányítást a vállalkozásod felett!

Csatlakozz most és élvezd a valódi vállalkozói szuperképességeket! 🚀

Kinek jó?

Aki gyakran kampányol és kell, neki

 • kampányarculat
 • social sablonok
 • plakátok, szórók
 • landing oldal
 • valaki, akivel beszélhet erről és tervezhet

ui.: az előfizetés 3 hónapra szól. Ha az egyik hónapban nem költötted el a levásárolható részt, tovább viheted az utolsó hónapig. 3 hónapos periódusok vannak.

Mindenkori árak: www.effektiva.hu/arak

KIVÁLÓ
14 vélemény:
Éva Surányi
Éva Surányi
2024-02-25
Weboldal, logó, arculat csomagot választottam nála, de sokkal sokkal többet kaptam. Az elejétől kezdve végigkísér, edukál, megtart, humoros is egyben. Egyszerűen mindenkinek erre van szüksége, aki induló vállalkozó, bármilyen területről is legyen szó. Széles körű tudása van, nagyon könnyű vele kommunikálni, alkalmazkodik az igényeidhez. Meleg szívvel ajánlom! :)
Szita Viola (ViolaSilk)
Szita Viola (ViolaSilk)
2023-10-25
Gyönörű, igényes webshopot készített nekem Kovács Zsu! Megérte az árát! Maximálisan elégedett vagyok! Mindenkinek szívből ajánlom! Bátran keresse fel!
Viktor Hud
Viktor Hud
2023-10-14
Élmény Vele együtt dolgozni. Sokat tanultam magamról és a vállalkozásomról a közös munka során. Alkalmazkodik, az éles kérdéseivel pedig aktív gondolkodásra késztet. Sokszor kellett a komfortzónámon kívül mozognom, ma ezeken már csak mosolygok. Sokminden a helyére került, hálával tartozom Neki. A logómat imádom, a honlap pedig csodálatos, emellett jól funkcionál! Érti a dolgát, keressétek bátran!
Máté Viktória
Máté Viktória
2023-10-12
Zsu segített nekem weboldalam felújításában és azóta a karbantartást is végzi. Lelkiismeretes, gyors, megbízható és emellett szerethető személyiség is, maximálisan elégedett vagyok :) Vendégeim visszajelzései alapján weboldalam kiemelkedő esztétikailag és felépítés szempontjából is. Aminek nagyon örülök, mert végre hűen képvisel engem és azt a minőséget, amit a szakmámban nyújtok.
Tóth Sarolta
Tóth Sarolta
2023-09-05
Kovács Zsu készítette az online arculatomat, logómat és a weboldalamat is. Őszintén mondhatom, hogy az egyik legjobb együttműködésem volt valaha és újra őt választanám a feladatra! Nem csak elkészíti, amit kértél, hanem egyfajta mentorálást is kapsz, marketing szempontból is rávilágít, hogyan lehetsz eredményes az online térben, segít megtanulni, hogy jól tudd használni a felületeidet, amennyiben nyitott vagy és fejlődni vágysz. Nem erőlteti a sémákat, a te igényeidre kíváncsi, és elképesztő kreativitással dolgozik. Olyan ötleteket és nézőpontokat ad, ami a te vállalkozásodat szolgálja, mindemellett kiemelkedően szép munkát ad ki a kezéből. 100%-os fogyasztói élmény volt a közös munka, jó szívvel ajánlom őt!
Nandu Noll
Nandu Noll
2022-02-21
Gyors, korrekt, igazán személyre szabott és igényes munkát kaptam, élmény volt a közös alkotó folyamat és a végeredménnyel is maximálisan meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Marietta Jankáné Rácz
Marietta Jankáné Rácz
2022-02-09
Zsuval fantasztikus volt együtt dolgozni. Lelkes, pörög, és a legjobbat akarja kihozni az ügyfeléből. Csodás volt megélni, h minden kérdésemre egyből válaszolt, és végig nagyon segítőkész volt. Szeretettel ajánlom!!
Alizka Kati Gyenes
Alizka Kati Gyenes
2021-06-18
Kovács Zsu egy nagyon szép logót készített nekem, ami pontosan tükrözi azt, amihez készült. Az a javaslatom, hogy aki nem szakember, inkább ne kínlódjon órákat-napokat saját készítésű logó gyártásával, keresse meg Kovács Zsut, aki gyorsan, szakszerűen készít a célnak pontosan megfelelő, gyönyörű munkát! Emellett mindig betartja azt, amit ígér. Minden egyéb típusú grafikai munkát is rábíznék nyugodt szívvel.
Gabriella Kaposi
Gabriella Kaposi
2021-03-21
Megbízható, gyors, kedves, precíz és nem utolsó sorban megfizethető áron dolgozik. Azt kaptam tőle amit látni akartam, mintha olvasott volna a gondolataimba. Bármibe elakadtam perceken belül a segítségemre sietett. Bátran ajánlom mindenkinek! Nem fogtok csalódni!
Orsolya Sebestyén-Tóth
Orsolya Sebestyén-Tóth
2021-01-28
Zsu egy vérbeli marketinges, csak ajánlani tudom. Rengeteg ötleted ad, kreatív, naprakész, a határidőket betartja. Olyan, mintha az én fejemmel gondolkodna.