Logó + arculat + weboldal + social csomag

 

Kinek való?

kezdő vállakozóknak

 • akiknek már egyszer félrement a weboldalkészítés/logó/arculat
 • aki nem akarja megtanulni, hogyan kell weboldalt építeni
 • akinek KELL egy önazonos arculat/logó
 • aki szeretné, hogy legyen bevétele ha már lesz weboldala

Kinek nem való?

 • aki nem szeretne weboldalt
 • akinek már van weboldala, logója és elégedett vele
 • aki csak annyit szeretne, hogy tessék itt van így hívnak, kapcsolat, szolgáltatások leírása
 • aki nem akar ezzel foglalkozni túl sokat (nekik van másik ajánlatom)

Görgess lejjebb a részletes leírásért, hogy mit tartalmaz a csomag.

339 000 Ft359 000 Ft

Kis(egy oldalas) vagy közepes (blogolásra alkalmas felülettel) weboldal landingre* írva, amely tartalmazza az alábbi blokkokat: Nyitó oldal, Rólam, Szolgáltatások, Árak, Vélemények, Kapcsolat összesen 10 képernyőhosszban.

 • Ha közepes, akkor blog gyűjtőoldal és blogcikkek helye, előre formázva
 • A menürendszer kattinthatóságának kialakítása, biztonsági plugin telepítése és konfigurálása
 • Cookie figyelmeztetés, Adatvédelmi nyilatkozat feltöltése
 • 10 db fotó webre optimalizálása.
 • Alap SEO beállítások. (Azt is megtudod mi is ez)
 • Sablon Moodboardohoz, BrandBoardhoz (és egyben meg is tudod mik ezek és miért kellenek), színek, betűtípusok (fontok) kereséséhez, stratégiai tervezéshez, +szakmai támogatás miden témakörhöz, online konzultációk, folyamatos kérdezési lehetőség.
 • Stratégiai tervezés, vállalkozói identifikálás. Célirányba állítás. Üzleti terv. 
 • Vezető kérdések a szövegíráshoz. A megírt szöveged gatyába rázása egy sales szövegíró által.
 • Rövid összefoglaló a tudomány jelenlegi állásról, árazás, értékesítés, social media témakörben, ami folyamatosan bővül.
 • Teljes körű gyorstalpaló “leckék” mindenről, ami egy weboldalhoz kell.
 • 12 hetes online támogatás
 • 4 alkalmas személyes online mentorálás
 • Folyamatos kérdezési lehetőség, folyamatos fejlesztés
 • Miután kész a weboldalad 4-6 hétig veled maradok. Reszeljük, javítjuk, nézzük mi működik, mi nem.
 • Google Search Console bekötése (látni fogod hányan járnak az oldaladon)

+ Facebook borító terv mentorálással

+ Social poszt készítés mentorálással

+ Esemény borító készítés mentorálással

+ Névjegykártya terv

*landing Az elsődleges célja az, hogy konkrét cselekvésre ösztönözze a látogatókat, mint például vásárlás, feliratkozás vagy letöltés. Miközben rólad is megtudja a legfontosabb infókat.

KIVÁLÓ
14 vélemény:
Éva Surányi
Éva Surányi
2024-02-25
Weboldal, logó, arculat csomagot választottam nála, de sokkal sokkal többet kaptam. Az elejétől kezdve végigkísér, edukál, megtart, humoros is egyben. Egyszerűen mindenkinek erre van szüksége, aki induló vállalkozó, bármilyen területről is legyen szó. Széles körű tudása van, nagyon könnyű vele kommunikálni, alkalmazkodik az igényeidhez. Meleg szívvel ajánlom! :)
Szita Viola (ViolaSilk)
Szita Viola (ViolaSilk)
2023-10-25
Gyönörű, igényes webshopot készített nekem Kovács Zsu! Megérte az árát! Maximálisan elégedett vagyok! Mindenkinek szívből ajánlom! Bátran keresse fel!
Viktor Hud
Viktor Hud
2023-10-14
Élmény Vele együtt dolgozni. Sokat tanultam magamról és a vállalkozásomról a közös munka során. Alkalmazkodik, az éles kérdéseivel pedig aktív gondolkodásra késztet. Sokszor kellett a komfortzónámon kívül mozognom, ma ezeken már csak mosolygok. Sokminden a helyére került, hálával tartozom Neki. A logómat imádom, a honlap pedig csodálatos, emellett jól funkcionál! Érti a dolgát, keressétek bátran!
Máté Viktória
Máté Viktória
2023-10-12
Zsu segített nekem weboldalam felújításában és azóta a karbantartást is végzi. Lelkiismeretes, gyors, megbízható és emellett szerethető személyiség is, maximálisan elégedett vagyok :) Vendégeim visszajelzései alapján weboldalam kiemelkedő esztétikailag és felépítés szempontjából is. Aminek nagyon örülök, mert végre hűen képvisel engem és azt a minőséget, amit a szakmámban nyújtok.
Tóth Sarolta
Tóth Sarolta
2023-09-05
Kovács Zsu készítette az online arculatomat, logómat és a weboldalamat is. Őszintén mondhatom, hogy az egyik legjobb együttműködésem volt valaha és újra őt választanám a feladatra! Nem csak elkészíti, amit kértél, hanem egyfajta mentorálást is kapsz, marketing szempontból is rávilágít, hogyan lehetsz eredményes az online térben, segít megtanulni, hogy jól tudd használni a felületeidet, amennyiben nyitott vagy és fejlődni vágysz. Nem erőlteti a sémákat, a te igényeidre kíváncsi, és elképesztő kreativitással dolgozik. Olyan ötleteket és nézőpontokat ad, ami a te vállalkozásodat szolgálja, mindemellett kiemelkedően szép munkát ad ki a kezéből. 100%-os fogyasztói élmény volt a közös munka, jó szívvel ajánlom őt!
Nandu Noll
Nandu Noll
2022-02-21
Gyors, korrekt, igazán személyre szabott és igényes munkát kaptam, élmény volt a közös alkotó folyamat és a végeredménnyel is maximálisan meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Marietta Jankáné Rácz
Marietta Jankáné Rácz
2022-02-09
Zsuval fantasztikus volt együtt dolgozni. Lelkes, pörög, és a legjobbat akarja kihozni az ügyfeléből. Csodás volt megélni, h minden kérdésemre egyből válaszolt, és végig nagyon segítőkész volt. Szeretettel ajánlom!!
Alizka Kati Gyenes
Alizka Kati Gyenes
2021-06-18
Kovács Zsu egy nagyon szép logót készített nekem, ami pontosan tükrözi azt, amihez készült. Az a javaslatom, hogy aki nem szakember, inkább ne kínlódjon órákat-napokat saját készítésű logó gyártásával, keresse meg Kovács Zsut, aki gyorsan, szakszerűen készít a célnak pontosan megfelelő, gyönyörű munkát! Emellett mindig betartja azt, amit ígér. Minden egyéb típusú grafikai munkát is rábíznék nyugodt szívvel.
Gabriella Kaposi
Gabriella Kaposi
2021-03-21
Megbízható, gyors, kedves, precíz és nem utolsó sorban megfizethető áron dolgozik. Azt kaptam tőle amit látni akartam, mintha olvasott volna a gondolataimba. Bármibe elakadtam perceken belül a segítségemre sietett. Bátran ajánlom mindenkinek! Nem fogtok csalódni!
Orsolya Sebestyén-Tóth
Orsolya Sebestyén-Tóth
2021-01-28
Zsu egy vérbeli marketinges, csak ajánlani tudom. Rengeteg ötleted ad, kreatív, naprakész, a határidőket betartja. Olyan, mintha az én fejemmel gondolkodna.