Célirány | Célban a céged céljai

Tedd végre biztossá a jövődet és szakíts a rendszertelen sodródással: csatlakozz ahhoz közösséghez, akik már dolgoznak az álmaikért!

Azt mondják, hogy a legnagyobb kihívások előtt kapjuk a legnagyobb lehetőségeket is.

El tudod képzelni azt a pillanatot, amikor végre megtalálod a bátorságot, hogy szembenézz a félelmeiddel, és meghozd azokat a döntéseket, amelyek közelebb visznek a céljaidhoz?

Amikor ébredés után tudod, hogy minden napodat a saját álmaid megvalósításával töltöd, nem csak sodródsz a mindennapokban.

Tudom, hogy ez néha elérhetetlennek tűnhet, különösen, amikor egyedül küzdesz a magánnyal és a céljaid elérésének bizonytalanságával.

24 900 Ft

Engedd meg, hogy elmeséljek egy történetet.

Emlékszem, amikor Anna először jött hozzám. El volt veszve, tele kételyekkel saját képességeit illetően, és bár rengeteg ötlete volt, nem tudta, hogyan hozza összhangba őket, vagy hogyan kezdjen hozzá a megvalósításukhoz. Nem tudta, hogyan értékesítsen nyomulás nélkül vagy, hogy egyáltalán hogyan kérjen pénzt a munkájáért.  Anna története azonban radikálisan megváltozott. 😉

 

A Célirány – Célban a céged céljai program előnyei:

  • Összefoglal: Tisztázzuk és strukturáljuk a céljaidat. Segítünk megfogalmazni, mit és miért akarsz elérni.
  • Kísér: Végig melletted állunk, lépésről lépésre kísérünk az úton, segítünk navigálni a kihívások tengerében. Gyakorlati eszközöket adunk ha szeretnél a kidolgozott célokból megvalósítani. Weboldalt, arcualtot, posztsablonokat, hírlevelezőt.
  • Irányt és eszközöket ad: Konkrét eszközökkel és stratégiákkal látunk el, hogy hatékonyan érhesd el a céljaidat.

Nézz bele a programba!

Célirány | Célban a céged céljai

 

A változás soha nem könnyű

De amikor a kezedben van a megfelelő eszköztár, az álmaid valóra válásának útja egyenes és világos lehet.

És mivel elkötelezettek vagyunk amellett, hogy támogassunk minden lépésben, teljes mértékű elégedettségi garanciát vállalunk. Ha úgy érzed, hogy a program nem nyújtotta a várt eredményeket, 30 napon belül teljes visszatérítést biztosítunk, kérdések nélkül.

Készen állsz, hogy csatlakozz?

Tegyél egy lépést ma a jövőd felé.

Várlak szeretettel,

Zsu

KIVÁLÓ
14 vélemény:
Éva Surányi
Éva Surányi
2024-02-25
Weboldal, logó, arculat csomagot választottam nála, de sokkal sokkal többet kaptam. Az elejétől kezdve végigkísér, edukál, megtart, humoros is egyben. Egyszerűen mindenkinek erre van szüksége, aki induló vállalkozó, bármilyen területről is legyen szó. Széles körű tudása van, nagyon könnyű vele kommunikálni, alkalmazkodik az igényeidhez. Meleg szívvel ajánlom! :)
Szita Viola (ViolaSilk)
Szita Viola (ViolaSilk)
2023-10-25
Gyönörű, igényes webshopot készített nekem Kovács Zsu! Megérte az árát! Maximálisan elégedett vagyok! Mindenkinek szívből ajánlom! Bátran keresse fel!
Viktor Hud
Viktor Hud
2023-10-14
Élmény Vele együtt dolgozni. Sokat tanultam magamról és a vállalkozásomról a közös munka során. Alkalmazkodik, az éles kérdéseivel pedig aktív gondolkodásra késztet. Sokszor kellett a komfortzónámon kívül mozognom, ma ezeken már csak mosolygok. Sokminden a helyére került, hálával tartozom Neki. A logómat imádom, a honlap pedig csodálatos, emellett jól funkcionál! Érti a dolgát, keressétek bátran!
Máté Viktória
Máté Viktória
2023-10-12
Zsu segített nekem weboldalam felújításában és azóta a karbantartást is végzi. Lelkiismeretes, gyors, megbízható és emellett szerethető személyiség is, maximálisan elégedett vagyok :) Vendégeim visszajelzései alapján weboldalam kiemelkedő esztétikailag és felépítés szempontjából is. Aminek nagyon örülök, mert végre hűen képvisel engem és azt a minőséget, amit a szakmámban nyújtok.
Tóth Sarolta
Tóth Sarolta
2023-09-05
Kovács Zsu készítette az online arculatomat, logómat és a weboldalamat is. Őszintén mondhatom, hogy az egyik legjobb együttműködésem volt valaha és újra őt választanám a feladatra! Nem csak elkészíti, amit kértél, hanem egyfajta mentorálást is kapsz, marketing szempontból is rávilágít, hogyan lehetsz eredményes az online térben, segít megtanulni, hogy jól tudd használni a felületeidet, amennyiben nyitott vagy és fejlődni vágysz. Nem erőlteti a sémákat, a te igényeidre kíváncsi, és elképesztő kreativitással dolgozik. Olyan ötleteket és nézőpontokat ad, ami a te vállalkozásodat szolgálja, mindemellett kiemelkedően szép munkát ad ki a kezéből. 100%-os fogyasztói élmény volt a közös munka, jó szívvel ajánlom őt!
Nandu Noll
Nandu Noll
2022-02-21
Gyors, korrekt, igazán személyre szabott és igényes munkát kaptam, élmény volt a közös alkotó folyamat és a végeredménnyel is maximálisan meg vagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Marietta Jankáné Rácz
Marietta Jankáné Rácz
2022-02-09
Zsuval fantasztikus volt együtt dolgozni. Lelkes, pörög, és a legjobbat akarja kihozni az ügyfeléből. Csodás volt megélni, h minden kérdésemre egyből válaszolt, és végig nagyon segítőkész volt. Szeretettel ajánlom!!
Alizka Kati Gyenes
Alizka Kati Gyenes
2021-06-18
Kovács Zsu egy nagyon szép logót készített nekem, ami pontosan tükrözi azt, amihez készült. Az a javaslatom, hogy aki nem szakember, inkább ne kínlódjon órákat-napokat saját készítésű logó gyártásával, keresse meg Kovács Zsut, aki gyorsan, szakszerűen készít a célnak pontosan megfelelő, gyönyörű munkát! Emellett mindig betartja azt, amit ígér. Minden egyéb típusú grafikai munkát is rábíznék nyugodt szívvel.
Gabriella Kaposi
Gabriella Kaposi
2021-03-21
Megbízható, gyors, kedves, precíz és nem utolsó sorban megfizethető áron dolgozik. Azt kaptam tőle amit látni akartam, mintha olvasott volna a gondolataimba. Bármibe elakadtam perceken belül a segítségemre sietett. Bátran ajánlom mindenkinek! Nem fogtok csalódni!
Orsolya Sebestyén-Tóth
Orsolya Sebestyén-Tóth
2021-01-28
Zsu egy vérbeli marketinges, csak ajánlani tudom. Rengeteg ötleted ad, kreatív, naprakész, a határidőket betartja. Olyan, mintha az én fejemmel gondolkodna.